Uitdagingen

‘Ik wil niet dat je hiermee stopt Ted’ zei Simco tegen mij. ‘Ik word blij van de dagelijkse spreuken en vind het niet kloppen dat je de jaarlijkse kosten (een kleine duizend Euro) zelf betaalt. Met plezier betaal ik een kleine bijdrage voor de kosten en alle moeite. ‘

Ik heb dan ook besloten om degenen die graag een paar cent per spreuk willen betalen, ook daadwerkelijk deze mogelijkheid te bieden. Doe dit door een bijzonder abonnement af te sluiten voor EUR 49,- per jaar (ex. BTW). Het is dus een vrijwillige bijdrage.

De mensen die liever niet betalen blijven de spreuken gewoon ontvangen. Besluit je mee te doen, dan geef ik je een gaaf kado. Je ontvangt dan naast de spreuken maandelijks een krachtige uitdaging. Laat je verrassen !

Hartelijk dank !

Doe mee

Reacties:

‘Het is toch wederom weer grappig/bijzonder wat de uitdaging voor effect heeft gehad op mijn werken. En mijn denken. Het bewust worden van.. De opdrachten zetten me echt aan het denken hoe ik doe en waarom? Kan het ook anders?

Het heeft toch iedere keer weer een positieve uitwerking!! Echt heel leuk!! Bedankt weer! Wacht met smart op de volgende opdracht !’